1. november 2018

Obhajamo zahvalno nedeljo. Sv. maše: 8.00, 10.00.

GODOVI:

Ponedeljek-Zaharija in Elizabeta, starši Janeza Krstnika; Torek- Lenart, opat; Sreda-Ernest, opat; Četrtek-Bogomir, škof; Petek-praznik obletnice posvetitve lateranske bazilike. Sobota-Leon Veliki, papež in c.u.. Danes teden bo 32. nedelja med letom.

Srečanje IV. zakonske skupine v torek, ob 20.30.

Srečanje katehetov v sredo, ob 17.30.

Srečanje II. zakonske skupine v sredo, ob 20.15

Srečanje III. zakonske skupine v četrtek, ob 20.15.

V petek je za našo župnijo slovesni praznik – dan celodnevnega češčenja Najsvetejšega zakramenta. Svete maše bodo ob: 8.00, 10.00 in sklep češčenja, ob 18.00 s petimi litanijami Srca Jezusovega ter slovesno sveto mašo. Sklep češčenja bo vodil župnik iz Preske, g.Jure Koželj.

Starši veroučencev, posebej vas vabim, da pridete s svojimi otroci k češčenju od 16.-17. ure.

Če morete, se držite predlaganega reda češčenja, drugače pa obiščite Jezusa in ga počastite kakšno drugo uro. Še posebej vabim te, ki ste v službi: ko se vračate iz nje, se ustavite v cerkvi in pozdravite Jezusa.

Četrtkova večerna molitev pred Najsvetejšim bo namenjena po vaših namenih za rajne in prav tako tudi večerna sveta maša po molitvenih namenih za drage rajne.

Poleg oznanjenega v Župnijskem listu bo v torek, ob 13.30 na Žalah pogreb + Marije Josipović.

Na zahvalno nedeljo se zahvaljujemo tudi svojim bližnjim, ki delijo z nami dneve našega življenja. Bog povrni za vaše molitve in vse darove, s katerimi sodelujete, podpirate in omogočate življenje naše župnije, ljubljanske nadškofije in vesoljne Cerkve. Zahvaljujem se vsem sodelavcem in prijateljem, ki skrbite in pomagate pri življenju župnije.

Osebno se zahvaljujem za vašo skrb za duhovnike, izkazano v molitvah, darovih in dobrih delih. Iskrena hvala vsem! Naj vam dobri Bog povrne.

 

JABOLKA

 

Družina, Ognjišče, Župnijski list, koledarji za leto 2019

1305, 2016

Vabilo: Njegovo obličje

604, 2016

Poslovil se je Jože Bertoncelj

2002, 2016

Romanje po romanju