Dragi otroci in starši!

V Kosezah tudi letos pripravljamo oratorij. Namenjen je otrokom iz naše župnije, pa tudi tistim, ki so od drugod ali v župnijo niso vključeni. Skupaj želimo preživeti teden poletnih počitnic in ga obogatiti z igro, druženjem, petjem, molitvijo, katehezami ter ustvarjalnimi delavnicami.

Vse oratorijsko dogajanje se vrti okrog glavnega lika. Letos je to svetopisemska junakinja kraljica Estera. Spoznavali jo bomo ob dramski igri ter ob njej odkrivali lepoto krščanskega življenja in rasli v medsebojni povezanosti ter povezanosti z Jezusom.

Oratorij bomo začeli v nedeljo, 23. 8., ob 18.00, sklenili pa v petek, 28. 8., s sveto mašo ob 16.00, na katero ste lepo vabljeni tudi vsi starši in sorodniki. Program bo sicer dnevno potekal od 9.00 do 16.00.

Prosimo vas, da izpolnjeno prijavnico oddate v župnišču ali v cerkvi do srede, 1. julija 2020. Skupaj s prijavnico, prosimo, oddajte tudi prispevek, ki znaša za prvega otroka 25 €, za drugega iz iste družine 20 €, za tretjega 15 €, za preostale pa je brezplačno. Če kdo zaradi socialnih in drugih razlogov ne more plačati (celotnega) prispevka, naj to javi gospodu župniku.

Veseli bomo, če se nas boste spomnili v molitvi, razveselili pa se bomo tudi kakšnega sladkega presenečenja. Zaradi organizacije vas prosimo, da nas o svoji nameri pravočasno obvestite. Tudi vašega obiska na oratoriju, dragi starši, bomo vedno veseli, spremljati pa nas bo mogoče tudi na župnijski spletni in facebook strani.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in vas lepo pozdravljamo,

voditelja Rok in Veronika z animatorji in župnikom

Prijavnica je dostopna na: Prijavnica 2020