Dragi otroci in starši!

V Kosezah tudi letos pripravljamo oratorij. Namenjen je otrokom iz naše župnije, pa tudi tistim, ki so od drugod ali v župnijo niso vključeni. Skupaj želimo preživeti teden poletnih počitnic in ga obogatiti z igro, druženjem, petjem, molitvijo, katehezami ter ustvarjalnimi delavnicami.

Vse oratorijsko dogajanje se bo vrtelo okoli glavnega lika, blaženega Carla Acutisa. Spoznavali bomo njegovo kratko življenje, ki so ga zaznamovala dobra dela, prijateljstvo z Jezusom in Marijo ter navdušenost nad računalniškim ustvarjanjem.

Oratorij bomo začeli v nedeljo, 22. 8., ob 18.00, sklenili pa v petek, 27. 8., s sveto mašo ob 16.00, na katero ste lepo vabljeni tudi vsi starši in sorodniki. Program bo sicer dnevno potekal od 9.00 do 16.00.

Prosimo vas, da izpolnjeno prijavnico in prispevek oddate v župnišču ali v cerkvi do četrtka, 1. julija 2021. Prispevek znaša za prvega otroka 30 €, za drugega iz iste družine 20 €, za tretjega 10 €, za preostale pa je brezplačno. Če kdo zaradi socialnih in drugih razlogov ne more plačati (celotnega) prispevka, naj to javi gospodu župniku.

Veseli bomo, če se nas boste spomnili v molitvi, razveselili pa se bomo tudi kakšnega sladkega presenečenja. Zaradi organizacije vas prosimo, da nas o svoji nameri pravočasno obvestite. Vašega obiska na oratoriju, dragi starši, bomo vedno veseli, spremljati pa nas bo mogoče tudi na župnijski spletni in facebook strani.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in vas lepo pozdravljamo.

voditelja Rok in Veronika z animatorji in župnikom

 

Oratorijska prijavnica 2021.docx