Vsi starši ste dobili po elektronski pošti ZOOM povezavo na Šmarnice, ki bodo vsak večer, ob 19.30 za vaše družine. Vabim vas, da se povabilu odzovete s svojimi otroci vsaj 3x v tednu, ob 19.30.

Povezava bo tudi na župnijski spletni strani in se nam llahko pridruži vsakdo, ki to želi.

*

Povezava:
https://us02web.zoom.us/j/86053720568?pwd=SVplZ3JGRUQrMldvaWxuUHN1VlRmUT09

ID: 860 5372 0568
geslo: smarnice

*

Šmarnice za otroke med večerno sveto mašo: besedilo SVETNIKI SO BILI ČISTO (NE)NAVADNI LJUDJE nam v obliki razgibanih dialogov med otroki in malim angelom Serafinčkom približajo svetniške like vseh starosti, stanov in obdobij. Otroke vabijo, da bi tudi sami v vsakdanjem življenju pogumno stopili na pot svetosti in vse bolj postajali Jezusovi prijatelji. »Nihče ni tako dober, da ne bi mogel biti še boljši. Prav tako ni nihče tako velik prijatelj z Jezusom, da ne bi mogel biti še večji.«

Šmarnice za odrasle med jutranjo sveto mašo: besedilo CAMINO, POT, KI SE ZAČNE NA KONCU nas v svetem Jakobovem letu vabi, da v mislih prehodimo camino, Jakobovo romarsko pot; gre za povabilo k soočanju z vprašanji o smislu življenja, o našem delovanju in poslanstvu. Gre za pot za Gospodom, pot k sebi. Pot, ki krene vedno malo drugače, kot načrtujemo, a nas hkrati vabi, da bi zaupali in se spreminjali – da bi bili bližje Njemu. »Če hoče kdo iti za menoj, naj se odpove sebi in vzame svoj križ ter hodi za menoj« (Mt 16,24).